Friday, 16 December 2011

Blogger macam gampang . Ni makan die ~

As Salam awak 
Pewitt , makan lame makin cun ni ape rahsie ?
Ceh , menganjeng je kod . Kau burok , aku je cun tau
Haha , guwaw kawan , jangan nak taching sudah 
Okay , title aku sakai bukan ? Thanks 
Memey lee , blogger macam tett 
Nak edit sume dah tak boleh , apenih ?
Perhh , nasib baik aku penyabau tau
Sunnah Nabi kod jadi sorang penyabau ni
Okay , stop menggedik Zaty !
Sumpah aku blur , tak tao nak cite ape 
Gosip nak ? Pasal ape ? BF ? Er 
IM SINGLE okay , haha sakai 
Ahad haritu aku ade race fixie
Mak apak aku pakse aku masok , masok jele
Anak mithali kod aku ni , hamboyy
Serious weyy aku mithali , taat ibubape tau
Okay , aku pon masok leee
Training punye training punye training
Sampai bebelang kulit aku , sumpah aku kiut wey
Haha , bebal seyy . Than ....
Sabtu ade le due eko mamat Cheng ni mai Pengkalan Balak
Kononnye nak training nan aku lee .
Okay , soalan : Femeskan aku ni ? Haha
Name mamat tu Azim n Teloo kod . Sedap punye name
Terer kod dea uank , pi aku lagi terer weyy 
Sumpah aku terer , haha , PERCAKAPAN ITU DOA
Than ahad tuh aku pon tunjuk lee kehebatan aku
Wah , nom lass kod aku dapat , haha lekluu
Janji dapat RM 100 , kau ade ?
Hari selase uh gak aku abes kan duit uh
Lepak MP , main pool , karoke 
Perhh , pi bosan takde awak lah sayang
Soalan : Sape BF aku ? Haha
Sambung cite balik , time nga racing uh
Boleh pulak akak tak kandong aku si Piza krem kaki dea
Alolo , sian je aku tengok dea nanes-nanes
Aw , kau nanes comeyy le sayang
Macam barbie doll bogel , haha
Than ramai gak le mamat aq kenal kat sane 
Sume hensom-hensom je , rase nak usha je sekoo
Haha , kononnye lah . Najmi , aku sayang kau <-- Tetibe . Haha
Okay , than aku dapat tawaran masok geng Melake
Nak tanak nak tanak , macam nak . Tapi malu ouh
Haha , saye pemalu lah , aww aww !
Yeaahhh ,siall ! Aku dah blurr lee gileee .
Esok aku pegi MP nak meet skendel , wahhh .
Budak jerawad kat idong ade skendel siot 
Haha , kboyy . Aku nak landing , as salam  ♥
 ♥ Iloveyou _____  ♥

Sunday, 27 November 2011

Ahlan Wasahlan

Finally sumpah aku tak tahu nak pos ape bende . Dah skodenk , hope follow .